dimecres, 8 de juliol de 2015

YOGA EXPERIENCE! BYC!

Emoció en estat pur... Dissabte vam poder assistir a Barcelona Yoga Conference, una trobada d'experts i amants del YOGA. L'espai no el coneixiem, l'Escola Sagrat Cor de Sarrià, quines instal·lacions mareta! I accés totalment gratuït! 

Només entrar ja es respirava bona energia, tot de cartells (YOGA1-YOGA2...), on t'imagines tot de gent fent yoga, que inclou de tot, acrobàcies, teràpia, relaxació, etc i paradetes d'alimentació, estoretes, roba, elements molt originals, ... I el concert ♫ KIRTAN a càrrec de Marcus Felsner amb la seva banda i  Yopi Jay, perquè hi ha bon rotllo i toquen junts i ds'ho passen bé! Quina meravella d'ambient, gent somrient, energies que fluïen, un espectacle dels que desconeixies i que de sobte descobreixes a un dels punts més alts de Barcelona, allà semblava que el temps s'aturés, de veritat... Tot s'ha de dir, quan arribes a un lloc d'aquests amb el clima de pau ja creat, costa adaptar-s'hi, però al final te n'adones que les dues hores que t'hi has passat, han volat... És tot molt difícil d'explicar, s'ha de viure. Recomanable 100%, l'any vinent amb estoreta i a gaudir-ne encara més!!! 

Barcelona Yoga Conference 2015


Barcelona Yoga Conference 2015

Barcelona Yoga Conference 2015


Jo crec que després d'aquesta mini experiència, el pròxim objectiu és INDIA i el seu YOGA FESTIVAL. Què me0n dieu? :)Índia Yoga Festival 2015

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada