diumenge, 12 d’octubre del 2014

RECOMANACIONS PEL MÓN

Estimats lectors, com esteu?

Avui us volem explicar una anècdota que ens ha passat recentment i que ens va fer molt felices en el moment de rebre-ho :)

A tothom li agrada quan alguna amistat, familiar, conegut...pensa en ell/a i, a sobre, li fa saber, oi? Doncs fa poc un amic nostre va enviar-nos un parell de fotografies dient-nos que li havien fet pensar en les "bombolles" i que era una proposta perfecte pel bloc :)

Aquest amic, en Dani, el tenim gaudint d'una gran aventura pel Vietnam! Sí, sí, se'ns ha convertit en un constant viatger i en un aventurer "mochileru" que cada any va a descobrir un indret del món ;)
I per una d'aquelles casualitats de la vida va anar a veure un espectacle de titelles sobre aigua!! Però quina passada!!! Ens ho va descriure com una cosa espectacular, curiosa i molt divertida. En veure-ho va pensar que era una activitat cultural que a les "bombolles", ens encantaria! I has ben encertat, Dani!

Us deixem amb un parell de fotografies i un vídeo del directe, els quals gràcies a les tecnologies i el WhatsApp, ens va fer arribar des d'allà!






Si mai us deixeu caure pel Vietnam, aquí ho podreu trobar:
http://www.thanglongwaterpuppet.org/?/en/Home/

Moltes gràcies per pensar en nosaltres i des del bloc et volem dir...MOLTES FELICITATS!! Ja que tal dia com avui fa 31 anys, vas nèixer! Et desitgem el millor i que segueixis recorrent món i vivint milers d'experiències úniques. Que siguis molt feliç! :)

Les bombolles

1 comentari: